Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Što trenutno radite?
+10
vess
kuman
ajasofia
Miskec
Il-Dottore
lilly
Tomislav
badmax28
ivi
Admin
14 posters
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Što trenutno radite?
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:pokusavam ne zaspat..... strgana......
takav je to posao.
jos sutra pa vikend... mogu ja to
super, drži se.
trenutno osim kaj samu sebe malo zabavljam razmišljam kako je vrijem da operem jučerašnje suđe od večere, jutrošnje od kave i doručka te današnje od ručka...a taaaaaaaaaaaak mi se neeeeeeeeeda
možda dobijem inspiraciju ak si poslušam koju stvar od
možda dobijem inspiraciju ak si poslušam koju stvar od
ajasofia- Broj postova : 557
upravo ga slušam ali na onoj drugoj temi što slušate...nije loše...
ajasofia je napisao/la:upravo ga slušam ali na onoj drugoj temi što slušate...nije loše...
Sorry,izbrisao mi se,ovo sam mislio...
Tomislav- Broj postova : 235
ovo je već puno bolje...samo da još spojim na zvučnike...
upravo pogleto plafon i kuhinju pa sad u miru pijem kafu
badmax28- Broj postova : 207
kontam tko bi mogao kupiti kafu i donjeti te samnom popiti...ja mislim da treba nazvati službu za dostavljanje kafe i sl. potrebština...razmišljam o novoj temi a zvala bi se dok muškarci razmišljaju kako isprazniti donju glavu žene teže isprazniti gornju.....ma ozbiljno živa istina... evooooo idem sad sam opet hebeno dosadnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no takva sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadio....
još uvijek kontam............ma ne čekam da ispijem maksuziju do kraja,,,danas je takoooo dobra, valjda zato kaj je zadnja....šteta a tak mi se neide nigdje...kaj sada...morti još jedna klada...a za božić ću si darovati samo jedno a zove se ljubavvvvvvv koja imaaaaaa maglenkeeee, nadam se da mi žarulja nebu pregorila.......orevuar madam e msjuuu...
više ne kontam sad sam opet jaaaako sretna jer kako sam danas malo bila na e forumu silno zaljubljena u jednu personu tamo ja se opet logirala i enky me onak pošteno najurila tak da sad više nemrem ni čitati kaj drugi pišu,,, šteta je nepopravljiva i sad mi onaj gore veli šta si tražila to si dobila...a ja mu beskrajno zahvalna jer mi sada kosa na glavi posvjetlila a duša se prosvjetlila...evo Sv.Nikola ispunio moj dom (troje slatke dječice i hrpa slatkiša i grickalica ) za ručak samo pomfrite i kečape...papapapapapap
Ne ojačajavaj
ajasofia je napisao/la:više ne kontam sad sam opet jaaaako sretna jer kako sam danas malo bila na e forumu silno zaljubljena u jednu personu tamo ja se opet logirala i enky me onak pošteno najurila tak da sad više nemrem ni čitati kaj drugi pišu,,, šteta je nepopravljiva i sad mi onaj gore veli šta si tražila to si dobila...a ja mu beskrajno zahvalna jer mi sada kosa na glavi posvjetlila a duša se prosvjetlila...evo Sv.Nikola ispunio moj dom (troje slatke dječice i hrpa slatkiša i grickalica ) za ručak samo pomfrite i kečape...papapapapapap
Ajde,ajde,bez očajavanja,pa ima još dečkiju na drugim forumuma
ma samo je jedan adam
ajasofia je napisao/la:ma samo je jedan adam
I još se zove Adam
samo da ostavim trag da san bija tu
dobro je ,napreduje se polako sl sigurno )
dobro je ,napreduje se polako sl sigurno )
kuman- Broj postova : 10
idem si u dm kupit farbu za kosu i popodne se ofarbat u crveno puklo me nes
ivi- Broj postova : 618
phineas and ferb crtić koji moje djete obožava ja se isto ponekad nasmijem...ali oni naši su nekako bili bolji....smireniji..nego danas peglam na rate pa gledam hrpu na stolu...još samo okupati se od mađije i noćca more da počne...flover
ajasofia je napisao/la:phineas and ferb crtić koji moje djete obožava ja se isto ponekad nasmijem...ali oni naši su nekako bili bolji....smireniji..nego danas peglam na rate pa gledam hrpu na stolu...još samo okupati se od mađije i noćca more da počne...flover
na kojem to programu gledaš?
Admin je napisao/la:ajasofia je napisao/la:phineas and ferb crtić koji moje djete obožava ja se isto ponekad nasmijem...ali oni naši su nekako bili bolji....smireniji..nego danas peglam na rate pa gledam hrpu na stolu...još samo okupati se od mađije i noćca more da počne...flover
na kojem to programu gledaš?
NTG
evo upravo stigao s akcije FM SDP-a pod nazivom vladaland, imali smo odlično akciju i performans na trgu, i nagrade smo dijelili za najuspješnije u našoj igri.
zapalio pljugu pijem kavu i kombiniram kaj odigrat u kladi nekak mi brugge u gostima zgleda sigurno 2,6 kvota
badmax28 je napisao/la:zapalio pljugu pijem kavu i kombiniram kaj odigrat u kladi nekak mi brugge u gostima zgleda sigurno 2,6 kvota
odigraj samo jedan par i imaš dobre šanse da dobiješ
ma frende klada je prokletstvo..ak odigras 7 komada jedan fulas ak odigras 1 opet jedan fulas zato ni ne igram za vece pare vise neg sam iz gusta..al naslo bu se nekaj pametnoga za 5 kuna
evo počeo sam s pripremanjem predavanja na temu osobnih financija koju organizra FM SDP-a u ponedjeljak.
planiram ic spavat a nikak se odvojit od kompa
ivi- Broj postova : 618
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 4 / 6.