Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Gdje radite?
+3
Miskec
peep
Admin
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: Gdje radite?
a bice to ti zelis znat gdje ja radim? radim kao najobicniji cuvar u smjenama. na poslu imam adsl i laptop pa onda ubijam vrijeme na internetu. inace kompjuterima se bavim od 1994, a na internetu sam od 1997.
peep- Broj postova : 71
peep je napisao/la:a bice to ti zelis znat gdje ja radim? radim kao najobicniji cuvar u smjenama. na poslu imam adsl i laptop pa onda ubijam vrijeme na internetu. inace kompjuterima se bavim od 1994, a na internetu sam od 1997.
zaš nisi onda napustio posao čuvara kad se baviš kompjuterima?
zato jer se i tu nesto zaradi, a bolje uvjete za koncentraciju imam na poslu nego kuci, niko mi ne smeta.
peep je napisao/la:zato jer se i tu nesto zaradi, a bolje uvjete za koncentraciju imam na poslu nego kuci, niko mi ne smeta.
pa da, zdravstveno, staž. znači ti sjediš u nekakvoj kućici i nemaš baš posla. nisi da moraš čuvati nešto važno?
nije to baš kućica, ima tu i tv, radio, klima, kuhalo, frizider ... to što se čuva treba i sačuvat pa je potrebno povremeno i prošetat ali svejedno ostane dovoljno vremena i za internet ...
nema krevet, jebiga
nema krevet, jebiga
peep je napisao/la:nije to baš kućica, ima tu i tv, radio, klima, kuhalo, frizider ... to što se čuva treba i sačuvat pa je potrebno povremeno i prošetat ali svejedno ostane dovoljno vremena i za internet ...
o to je super. j jel tjedan ujutro, tjedan popodne i tjedan noćna? jl imaš oružje kad čuvaš? jel bude problema kad?
nemam oružje pravo. imam onaj plinski koji izgleda kao pravi, ali ga ne nosim u setnje da me tko ne ubije misleći da ću ja pucat u njega. nosim fotoaparat digitalni pa ako koga zateknem - slikam ga. proslijedim policiji pa nek ga oni traže. a radi se 12 - 24 - 12 - 48. to je jedan dan od 7 do 19, slijedeći od 19 do 7 ujutro pa sam 48 sati slobodan. štićeni objekt je na obali, pa se može uskoćit u more za vrijeme tih šetnji (što bi ti vjerojatno odmah učinio) ali ja se ove godine još nisam okupao u moru. ne samo tu nego nigdje
a gledaj gdje je more - slikano iz moje sobe:
peep je napisao/la:nemam oružje pravo. imam onaj plinski koji izgleda kao pravi, ali ga ne nosim u setnje da me tko ne ubije misleći da ću ja pucat u njega. nosim fotoaparat digitalni pa ako koga zateknem - slikam ga. proslijedim policiji pa nek ga oni traže. a radi se 12 - 24 - 12 - 48. to je jedan dan od 7 do 19, slijedeći od 19 do 7 ujutro pa sam 48 sati slobodan. štićeni objekt je na obali, pa se može uskoćit u more za vrijeme tih šetnji (što bi ti vjerojatno odmah učinio) ali ja se ove godine još nisam okupao u moru. ne samo tu nego nigdje
prekrasan pogled. mogao bi tu kuću prodati za dobre pare, jl te netko pitao da li mu hoćeš prodati kuću?
a gdje cu onda ja? u zvonik?
peep je napisao/la:a gdje cu onda ja? u zvonik?
hahha. opet smo off topic. ako hoćeš prebaci se na stanovanje.
evo ti moje radno mjesto. u međuvremenu smo obojali
http://e-kastela.com/?page_id=1834#
ovo ti je gore na cesti
http://e-kastela.com/?page_id=1841#
ovo ti je gore na cesti
peep je napisao/la:evo ti moje radno mjesto. u međuvremenu smo obojali
ovo ti je gore na cesti
nije tebi loše na poslu.
peep je napisao/la:izdrži se nekako ...
nego ti m,eni reci na koji način zarađuješ na internetu ako nije tajna?
nije. na prvoj slici vidis koliko sam signupa ostvario na flashcash.com od pocetka mjeseca, a na drugoj da je svaki signup 30 dolara. idi tamo pa pogledaj sto je.
flashcash je samo jedan od mojih sponzora, doduse u posljednje vrijeme na njemu najvise zaradjujem.
flashcash je samo jedan od mojih sponzora, doduse u posljednje vrijeme na njemu najvise zaradjujem.
peep je napisao/la:nije. na prvoj slici vidis koliko sam signupa ostvario na flashcash.com od pocetka mjeseca, a na drugoj da je svaki signup 30 dolara. idi tamo pa pogledaj sto je.
koliko bi ja mogao zaraditi u mjesec dana kao novi član u mjesec dana uz veliki trud? otprilike.
Jat Tehnika d.o.o.,društvo za opravku vazduhoplova, rukovodilac odseka Interior, Emergency and Cargo compartments. Pre toga vodio Engineering za gore pomenute. Živi se prilično normalno imam dobre prihode, supruga radi u EFG banci back-office manager, takođe sa dobrim prihodima, za naše prilike.
Miskec- Broj postova : 231
da počneš sad radit ciljani sajt u prvih 6 mjeseci možeš postić 4 - 5 ovakvih signupa, u slijedećih 6 mjeseci možda još duplo. ali sve ti to ovisi i o tome kako te google rangira kao i o sreći. šta misliš, kad bih ja imao nekakav siguran recept za to da bih gubio vrijeme na ovom forumu? ne bih, štancao bih nove sajtove
peep je napisao/la:da počneš sad radit ciljani sajt u prvih 6 mjeseci možeš postić 4 - 5 ovakvih signupa, u slijedećih 6 mjeseci možda još duplo. ali sve ti to ovisi i o tome kako te google rangira kao i o sreći. šta misliš, kad bih ja imao nekakav siguran recept za to da bih gubio vrijeme na ovom forumu? ne bih, štancao bih nove sajtove
proučiti ću to detaljno.
Miskec to je super posao, da imate ti i žena dobre plaće. jel imate zajedno 1500€. za jednu obitelj taj novac u srbiji je super.
Admin je napisao/la:Miskec to je super posao, da imate ti i žena dobre plaće. jel imate zajedno 1500€. za jednu obitelj taj novac u srbiji je super.
Iyvini, ali ne smem o tome, čak ni ovde!!
Miskec- Broj postova : 231
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.