Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Što trenutno radite?
+10
vess
kuman
ajasofia
Miskec
Il-Dottore
lilly
Tomislav
badmax28
ivi
Admin
14 posters
Stranica 5 / 6.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Što trenutno radite?
dosada, dosada i samo dosada.... al ajd danas mi terapije pocinju.. jeeeeeee imat cu kaj za radit...
ivi- Broj postova : 618
ajasofia je napisao/la:više ne kontam sad sam opet jaaaako sretna jer kako sam danas malo bila na e forumu silno zaljubljena u jednu personu tamo ja se opet logirala i enky me onak pošteno najurila tak da sad više nemrem ni čitati kaj drugi pišu,,, šteta je nepopravljiva i sad mi onaj gore veli šta si tražila to si dobila...a ja mu beskrajno zahvalna jer mi sada kosa na glavi posvjetlila a duša se prosvjetlila...evo Sv.Nikola ispunio moj dom (troje slatke dječice i hrpa slatkiša i grickalica ) za ručak samo pomfrite i kečape...papapapapapap
As, dakle enky je sve luđa?!? Nisam mogla vjerovati da od top ludoga ima i luđe, no eto... Čuj, ne sviđa ti se valjda onaj zatucanac adam?!? Zatucanijeg lika nisam vidjela...
Glede izlaženja van - nemoj izlaziti, nije za živa bića, a mislim da je i neživome hladno.
Glede kafe - pijem bijelu kavu (malo instant kave, malo smeđeg šećera, puno vruće vode, malo mlijeka), a s vremena na vrijeme se odvikavam pa pređem na kakao.
Kupovala sam onu instant K plus. Odvratna je - kisela, gorka i smrdi. Pa sam danas našla, po istoj cijeni takoreći Nescaffe, akcija u Konzumu, i to sam si ubola pa sam baš happy.
Inače se zabavljam na njuškalu. Ima super stvarčica za sitnu lovu. Tražim si neke tople debele dolčevitke i našla baš lijepu Concept. To me podsjetilo da više nema vrle hr firme Concept, a imali su super odjeću i po ok cijeni. Što se desilo, pitam se...baš sam tužna što ih nema, a vraćali su nadu u hr gospodarstvo.
E još nešto ima - nagradna igra za novu kuhinju. Sutra je zadnji dan pa bum nacrtala kuhinju iz snova i poslala im.
Evo linka, koga zanima: http://www.uzmilovu.net/item.asp?id=2961
vess- Broj postova : 471
kako nimam s kim popit kafu, ja spekla krumpirušu i takoooo je dooooobra da sam si ispekla prste, jezik i grlo zbog nestrpljenja.....
blinky- Broj postova : 149
blinky je napisao/la:kako nimam s kim popit kafu, ja spekla krumpirušu i takoooo je dooooobra da sam si ispekla prste, jezik i grlo zbog nestrpljenja.....
jooooooo moje najdraze jeloooo..... ima za mene???
ivi je napisao/la:blinky je napisao/la:kako nimam s kim popit kafu, ja spekla krumpirušu i takoooo je dooooobra da sam si ispekla prste, jezik i grlo zbog nestrpljenja.....
jooooooo moje najdraze jeloooo..... ima za mene???
ma naravno da ima, i još je fino vruća :O)
blinky je napisao/la:kako nimam s kim popit kafu, ja spekla krumpirušu i takoooo je dooooobra da sam si ispekla prste, jezik i grlo zbog nestrpljenja.....
Blago tebi i ja bi voljela da se opečem zbog tak finih stvari al nažalost ne znam peč krumpirušu...mislim znam ja svašta al to kaj se mora tjesto razvlačit mi baš i neide.
sirena- Broj postova : 248
Blago tebi i ja bi voljela da se opečem zbog tak finih stvari al nažalost ne znam peč krumpirušu...mislim znam ja svašta al to kaj se mora tjesto razvlačit mi baš i neide.
sirena je napisao/la:blinky je napisao/la:kako nimam s kim popit kafu, ja spekla krumpirušu i takoooo je dooooobra da sam si ispekla prste, jezik i grlo zbog nestrpljenja.....
ni ja isto... kad gledam baku kak nateze to tijesto sam cekam da pukne a nece a kad ga ja sam taknem rupe na sve strane
Ja i dalje bdijem. Vrlo interesantno - nisam spavala nekih 36 sati, išla okolo po studeni, nisam na drogama, a osjećam se ok?!? Kako noć padne a onda i odmiče ja sve manje pospana, wtf...
Palo mi na pamet pitanje di je eš?
ivi (sri pro 15, 2010 7:11 pm) je napisao/la:
ni ja isto... kad gledam baku kak nateze to tijesto sam cekam da pukne a nece a kad ga ja sam taknem rupe na sve strane
ha , kad imaš prečvrst stisak !
silver fox- Broj postova : 607
vess (čet pro 16, 2010 2:47 am) je napisao/la:Ja i dalje bdijem. Vrlo interesantno - nisam spavala nekih 36 sati, išla okolo po studeni, nisam na drogama, a osjećam se ok?!? Kako noć padne a onda i odmiče ja sve manje pospana, wtf...
veliš bdiješ a
? a zakaj ?
evo di je eš :
danas sam pisal da mi daruje jer sam bil cijele ove godine .
aja sofija mi je da bum dobil i i da bum bil .
to me tak .
to me tak .
silver fox je napisao/la:danas sam pisal da mi daruje jer sam bil cijele ove godine .
to me tak .
Joj blago tebi kak je tebi lijepo,samo se zekaš a mozak ti radi da znaš da ti zavidim al malo ne puno
I ja mu malo zavidim, ali više se veselim što postoji takav stvor i što je nekome na ovom svijetu unatoč svemu ok.
sirena je napisao/la:
Joj blago tebi kak je tebi lijepo,samo se zekaš a mozak ti radi da znaš da ti zavidim al malo ne puno
vess je napisao/la:I ja mu malo zavidim, ali više se veselim što postoji takav stvor i što je nekome na ovom svijetu unatoč svemu ok.
silver fox je napisao/la:vess je napisao/la:I ja mu malo zavidim, ali više se veselim što postoji takav stvor i što je nekome na ovom svijetu unatoč svemu ok.
Kaj da ti velim svaki dan sve manje vjerujem u to kak je on O.K. mislim da je sve to krinka a možda se varam...ma nema veze bar nas dobro zabavlja... znaš Vess da su na dvorovima imali svoje zabavljače tak sad imamo i mi po imenu Silver a mislim da ovak nekak izgleda
Zašto misliš da nije ok? Pa Lija nije zloban, on se zeka. Dvorske lude su obično bile najinteligentniji stvorovi koji su jedini imali pravi svašta kralju reći, a da im ne ode glava. Tako su obično govorili istinu koju su drugi morali prešućivati. E da je naš Tuđman imao takvu jednu dvorsku ludu, bilo bi super!
vess je napisao/la:Zašto misliš da nije ok? Pa Lija nije zloban, on se zeka. Dvorske lude su obično bile najinteligentniji stvorovi koji su jedini imali pravi svašta kralju reći, a da im ne ode glava. Tako su obično govorili istinu koju su drugi morali prešućivati. E da je naš Tuđman imao takvu jednu dvorsku ludu, bilo bi super!
Zato jer jako sličnog njemu imam doma.Kad smo među ljudima je jako pravedan,karakteran,pošten,odan itd a ne želim ponavljati priču kakav je bio prema meni i dijetetu iako se to čini mi se samo prividno poboljšalo,daje si truda a onda i opet nekontrolirano bude jako grub i prema djetetu i prema meni.
Vidiš sad je Silver tu jako suosjećajan po pitanju Eš a mene je ismijavao na e-forumu i tako sam ja naišla na dosta toga...ma velim ti takvog imam doma izvana med i mlijeko a prema vlastitoj obitelji hm... ma ne želim načimati temu nebitno važno je da se trudi da funkcioniramo kao obitelj pa kaj bude.Ja se nadam da će biti ok.
Znaš tebi će možda kao i drugima ovo zvučati bedasto al mislim da Silver nije kakvim se predstavlja a osobno me ni ne zanima imam svojih problema...poslat ću ti PP
sirena je napisao/la:vess je napisao/la:Zašto misliš da nije ok? Pa Lija nije zloban, on se zeka. Dvorske lude su obično bile najinteligentniji stvorovi koji su jedini imali pravi svašta kralju reći, a da im ne ode glava. Tako su obično govorili istinu koju su drugi morali prešućivati. E da je naš Tuđman imao takvu jednu dvorsku ludu, bilo bi super!
Zato jer jako sličnog njemu imam doma.Kad smo među ljudima je jako pravedan,karakteran,pošten,odan itd a ne želim ponavljati priču kakav je bio prema meni i dijetetu iako se to čini mi se samo prividno poboljšalo,daje si truda a onda i opet nekontrolirano bude jako grub i prema djetetu i prema meni.
Vidiš sad je Silver tu jako suosjećajan po pitanju Eš a mene je ismijavao na e-forumu i tako sam ja naišla na dosta toga...ma velim ti takvog imam doma izvana med i mlijeko a prema vlastitoj obitelji hm... ma ne želim načimati temu nebitno važno je da se trudi da funkcioniramo kao obitelj pa kaj bude.Ja se nadam da će biti ok.
Znaš tebi će možda kao i drugima ovo zvučati bedasto al mislim da Silver nije kakvim se predstavlja a osobno me ni ne zanima imam svojih problema...poslat ću ti PP
sirena je napisao/la:
Kaj da ti velim svaki dan sve manje vjerujem u to kak je on O.K. mislim da je sve to krinka a možda se varam...ma nema veze bar nas dobro zabavlja... znaš Vess da su na dvorovima imali svoje zabavljače tak sad imamo i mi po imenu Silver a mislim da ovak nekak izgleda
kak me shračkala a samo sam se malo zekal.
kaj ti nisam dal dobre savjete ?
zakaj me hočeš odmah ?
silver fox je napisao/la:sirena je napisao/la:vess je napisao/la:Zašto misliš da nije ok? Pa Lija nije zloban, on se zeka. Dvorske lude su obično bile najinteligentniji stvorovi koji su jedini imali pravi svašta kralju reći, a da im ne ode glava. Tako su obično govorili istinu koju su drugi morali prešućivati. E da je naš Tuđman imao takvu jednu dvorsku ludu, bilo bi super!
Znaš tebi će možda kao i drugima ovo zvučati bedasto al mislim da Silver nije kakvim se predstavlja a osobno me ni ne zanima imam svojih problema...poslat ću ti PPsirena je napisao/la:
kak me shračkala a samo sam se malo zekal.
kaj ti nisam dal dobre savjete ?
zakaj me hočeš odmah ?
Evo ovak ....zamisli da sam i ja oduševljena sa svim što ti napišeš i da uzdišem i da te hvalim. s kim bi se ti onda prepirao? da li bi imao razloga natjerati mozak da ti radi da mi odgovoriš na lijep način a ujedno i smiješan....
Pa čovječe o čem bumo ti i ja debatirali nego ti si u krivu a ja u pravu, kaj ne vidiš da je odmah Vess pitala zakej ja mislim da je Lija ovak ili onak???
Eto od danas bum i ja bila s tobom oduševljena pa buš mi objašnjaval sve ono kaj nisam dobro skužila.
Vidim ja da se ti u sve razumiješ!
sirena je napisao/la:
Evo ovak ....zamisli da sam i ja oduševljena sa svim što ti napišeš i da uzdišem i da te hvalim. s kim bi se ti onda prepirao? da li bi imao razloga natjerati mozak da ti radi da mi odgovoriš na lijep način a ujedno i smiješan....
Pa čovječe o čem bumo ti i ja debatirali nego ti si u krivu a ja u pravu, kaj ne vidiš da je odmah Vess pitala zakej ja mislim da je Lija ovak ili onak???
Eto od danas bum i ja bila s tobom oduševljena pa buš mi objašnjaval sve ono kaj nisam dobro skužila.
Vidim ja da se ti u sve razumiješ!
provokatorica a ? mojim tragovima se krećeš ? sram te bilo !
u startu sam te ovak nekak zamislil -
a ti obična
no nema veze ja bum uvijek
kad ti bu trebalo nekaj pojasnit http://smileydatabase.com/smilies/254.gif
silver fox je napisao/la:
provokatorica a ? mojim tragovima se krećeš ? sram te bilo !
u startu sam te ovak nekak zamislil -
a ti obična
no nema veze ja bum uvijek
kad ti bu trebalo nekaj pojasnit http://smileydatabase.com/smilies/254.gif
Baš ti hvala na ovakvim prekrasnim komentarima i sličicama.Vidim ja da se ti kao razumiješ u sve faze žena samo kaj si malo fulal kaj se mene tiće.
A čuj i ovo mi bolje izgleda nek oni tvoji komadi.
sirena je napisao/la:blinky je napisao/la:kako nimam s kim popit kafu, ja spekla krumpirušu i takoooo je dooooobra da sam si ispekla prste, jezik i grlo zbog nestrpljenja.....
ne znam ni ja razvlačiti tijesto, ali sam naučila kako zamazati ovo kupovno, mrak ispadne
u teču(lonac) otopi malo maslaca i podlij sa mlijekom, premaži list sa time ubaci što hočeš sir, krumpir, blitvum, špinat, i zarolaj po dva lista. kad sve zamotaš s ostatkom mlika i maslaca premaži i još umuti vrhnje i jedno jaje pa i sa time premaži....mmmmmmmmmmmm
Da, motaj po dva lista tijesta da ne ispadne ti pre mljackavo
muž glaba koščobu što sam donjela peseku, dijete tamani kiflice i priča s bakom na tulipon, a ja sam se nakon duuuugo vremena dofatila kompislava
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 5 / 6.