Prvi Necenzurirani Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
» sex preko foruma
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimesub ruj 07, 2013 4:04 pm by WAKA_WAKA

» Admin je PIČKICA!!!
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimesub ruj 07, 2013 4:03 pm by WAKA_WAKA

» Da li ste zaljubljeni?
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimesub ruj 07, 2013 4:00 pm by WAKA_WAKA

» PJESME ZA DUŠU
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimeuto lis 16, 2012 8:27 pm by despot

» Statistika foruma do sada!
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimepet oľu 02, 2012 9:08 pm by silver fox

» Koju životinju imate?
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimesub pro 31, 2011 7:09 am by Admin

» Incest
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimečet pro 29, 2011 4:39 pm by Admin

» Nova Hrvatska vlada
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimečet pro 29, 2011 12:05 am by Admin

» Vaši pogledi na religiju?
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 I_icon_minitimesri pro 28, 2011 10:20 pm by Admin

Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google

Povećan broj članova u dijaspori

+4
Tomislav
ivi
Admin
delux67
8 posters

Stranica 3 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 Empty Re: Povećan broj članova u dijaspori

Postaj  vess sub pro 18, 2010 2:35 pm

Ugodno me iznenadilo što se konačno proziva, barem na naslovnici Nacionala, jedna od najmalignijih osoba koja već 40 godina radi što hoće - Marina Matulović Dropulić. Da mi je tu gaduru vidjet iza rešetaka!

Glede Sanadera i bolje je da ga ne izručuju, neka mu sude tamo. Ovdje je ionako sve sprdačina.
vess
vess

Broj postova : 471

[Vrh] Go down

Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 Empty Re: Povećan broj članova u dijaspori

Postaj  silver fox sub pro 18, 2010 3:26 pm

croking je napisao/la:
U,jebote,ovo si jaaako dobro,sročio,,, Twisted Evil
Za premijera!

kaj veliš da se hitim u politiku i rasturim na izborima ?
buš glasal za mene ak obečam da bum napravil reda ?Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 3_11_10

il misliš kad pobjedim da bum bil Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 B69509a8aa8431a52b6634ae3f54bb45
silver fox
silver fox

Broj postova : 607

[Vrh] Go down

Postaj  silver fox sub pro 18, 2010 3:28 pm

vess je napisao/la:Ugodno me iznenadilo što se konačno proziva, barem na naslovnici Nacionala, jedna od najmalignijih osoba koja već 40 godina radi što hoće - Marina Matulović Dropulić. Da mi je tu gaduru vidjet iza rešetaka!

Glede Sanadera i bolje je da ga ne izručuju, neka mu sude tamo. Ovdje je ionako sve sprdačina.

videl sam ju jučer i ona pakuje kufere ko sanader samo s obzirom na prevozno sredstvo granicu bu prešla ko od šale .
Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 Halloweensmiley23
silver fox
silver fox

[Vrh] Go down

Postaj  vess sub pro 18, 2010 11:42 pm

Točno tako!
Daj je pogledaj na naslovnici Nacionala. Pa ta žena (iako se TO teško može nazvati ženom) je čista paradigma zle vještice. Toliko ružna i zla faca...za ne povjerovat Shocked

Što se tebe tiče, ja bih za tebe glasala, a ak zajebeš, jeb'ga.

PS Bolje sam pogledala smajlić - pa to je portret MMD u trenutku prelaska RH granice! Ma viđe face - ista MMD!!! Shocked Shocked Shocked
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 2:34 am

bandi se bliži kraj, uskoro će izbori. kad policija više ne bude njihova onda će te tek vidjeti koliko će ih završiti u remetincu. Smile

Admin
Admin

Broj postova : 1818

https://prvinecenzurirani.forumhr.com

[Vrh] Go down

Postaj  vess ned pro 19, 2010 4:21 am

A kad će ti izbori? Kad su zadnji bili? Svakih koliko godina su zapravo izbori? Svake četiri?
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 4:28 am

vess je napisao/la:A kad će ti izbori? Kad su zadnji bili? Svakih koliko godina su zapravo izbori? Svake četiri?

najkasnije za godinu dana, narod je izabrao hdz pa sad nek šuti i trpi.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  vess ned pro 19, 2010 4:44 am

A kaj ako se sada hadezejska vlada proslavi uhićenjima tipova tipa sanader i mmd, pa ih narod opet izabere? Ma kako bilo, nema toga sa čarobnim štapićem koji može ovu situaciju spasiti.
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 4:46 am

vess je napisao/la:A kaj ako se sada hadezejska vlada proslavi uhićenjima tipova tipa sanader i mmd, pa ih narod opet izabere? Ma kako bilo, nema toga sa čarobnim štapićem koji može ovu situaciju spasiti.

a nadam se da se narod opametio. naravno da se ne može ništa preko noći ali u 4 ili 8 godina se može puno napraviti.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  vess ned pro 19, 2010 4:48 am

Ovaj narod ima samo jednu konstantu - sve je gluplji.
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 4:50 am

vess je napisao/la:Ovaj narod ima samo jednu konstantu - sve je gluplji.

pa onda nek pati, boli me briga.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  vess ned pro 19, 2010 4:52 am

Točno tak. Meni je čudno što se pametan stvor kao ti uopće dao u politiku. Pa to nije za pametne ljude.
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 4:57 am

vess je napisao/la:Točno tak. Meni je čudno što se pametan stvor kao ti uopće dao u politiku. Pa to nije za pametne ljude.

želim promijeniti stvari koliko mogu i utjecati na njih, ide sve to polako ali ipak se kreće. jedinu korist koju imam od politike je moja vijećnićka naknada od 1000 kuna koju primam kao vijećnik u vijeću gradske četvrti.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  vess ned pro 19, 2010 5:00 am

Wow! Pa to je superiška. Ja sam bila na Kregarovoj listi za Maksimir ali tako nisko da nisam mogla upasti. A tip koji nas je sve organizirao kako bi on upao, ponašao se kao gonič robova pa mu rekoh da ni šefu ne bih dopustila da se tak samnom razgovara. Govnar... Rolling Eyes
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 5:05 am

vess je napisao/la:Wow! Pa to je superiška. Ja sam bila na Kregarovoj listi za Maksimir ali tako nisko da nisam mogla upasti. A tip koji nas je sve organizirao kako bi on upao, ponašao se kao gonič robova pa mu rekoh da ni šefu ne bih dopustila da se tak samnom razgovara. Govnar... Rolling Eyes

ja sam bio prvi ispod crte ali je jedan izabrani vijećnik 3 mjeseca nakon izbora umro pa sam ušao u vijeće.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  vess ned pro 19, 2010 5:22 am

Sreća ili nesreća? Ili oboje?
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 5:27 am

vess je napisao/la:Sreća ili nesreća? Ili oboje?

pa naravno da je nesreća, pokojni kolega je bio jako dobar čovjek i svi su ga cijenili. a meni ta naknada ne znači puno, imamo u organizaciji dogovor da svatko da dio od tih naknada za humanitarne svrhe i stranačke akcije koliko ko može.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  vess ned pro 19, 2010 5:35 am

Pa šteta je ako je bio dobar. Da je bio neki gnom, bila bi sreća.
vess
vess

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 5:44 am

vess je napisao/la:Pa šteta je ako je bio dobar. Da je bio neki gnom, bila bi sreća.

ničija smrt nije sreća, a od osoba koje sam upoznao za niti jednu ne bi mogao reći da je zla, naravno da ima ljudi koji nisu uredu ali opet nisu toliko pokvareni. ili se ja krećem u dobrom društvu pa nemam kontakta s njima.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  silver fox ned pro 19, 2010 10:08 am

Admin je napisao/la:

Admin je napisao/la:
želim promijeniti stvari koliko mogu i utjecati na njih, ide sve to polako ali ipak se kreće. jedinu korist koju imam od politike je moja vijećnićka naknada od 1000 kuna koju primam kao vijećnik u vijeću gradske četvrti.

nakon ove dvije izjave nekak mi se nameće zaključak da tvoja želja" promjene stvari" kolko možeš utjecat, tjera vodu više prema tvom nek prema zajedničkom mlinu .

ak griješim - reci koji su to programi koje promoviraš za opće dobro al nemoj me slat da čitam neke promiđbene stranice sdp-a već tu napiši konkretno.

Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 AddEmoticons04252
silver fox
silver fox

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 10:14 am

silver fox je napisao/la:
Admin je napisao/la:

Admin je napisao/la:

nakon ove dvije izjave nekak mi se nameće zaključak da tvoja želja" promjene stvari" kolko možeš utjecat, tjera vodu više prema tvom nek prema zajedničkom mlinu .

ak griješim - reci koji su to programi koje promoviraš za opće dobro al nemoj me slat da čitam neke promiđbene stranice sdp-a već tu napiši konkretno.

Povećan broj članova u dijaspori - Page 3 AddEmoticons04252

smanjenje poreza i doprinosa, oporezivanje kapitalne dobiti i novca koji se izvlači iz zemlje. jačanje 2. stupa mirovinskog osiguranja. povećanje učinkovitosti državne uprave uz smanjenje broja zaposlenih. reforma programa subvencija poljoprivrednicima. ima još toga ali mi se neda toliko nabrajati.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  silver fox ned pro 19, 2010 10:24 am

Admin je napisao/la:
smanjenje poreza i doprinosa, oporezivanje kapitalne dobiti i novca koji se izvlači iz zemlje. jačanje 2. stupa mirovinskog osiguranja. povećanje učinkovitosti državne uprave uz smanjenje broja zaposlenih. reforma programa subvencija poljoprivrednicima. ima još toga ali mi se neda toliko nabrajati.

to su fraze tipa : vanzemaljci postoje

navedeš fino konkretno : smanjenje poreza i dporinosa -dopišeš - kojih?kako? kome?

oporezivanje kapitalne dobiti i novca koji se izvlači iz zemlje - kome? ko izvlači taj novac? zašto? jel to legalno i ak nije kad će biti kažnjen?

jačanje 2. stupa mirovinskog osiguranja. - kako?

povećanje učinkovitosti državne uprave uz smanjenje broja zaposlenih - samo stvaranje novih nezaposlenih il program preedukacije s novim radnim mjestima i jel samo otpuštanje viška il još nešto konkretno na krajnjoj učinkovitosti?

reforma programa subvencija poljoprivrednicima. - kakva? što ćeš im oduzet? što omogučit? koju će korist imat od reforme seljaci a koju korisnici proizvoda ,građani ?

neda ti se nabrajat - potrudit da od onih koji su neodlučni za kog glasat dobiju motivaciju da glasaju za tvoju stranku ?
silver fox
silver fox

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 10:30 am

silver fox je napisao/la:
Admin je napisao/la:

to su fraze tipa : vanzemaljci postoje

navedeš fino konkretno : smanjenje poreza i dporinosa -dopišeš - kojih?kako? kome?

oporezivanje kapitalne dobiti i novca koji se izvlači iz zemlje - kome? ko izvlači taj novac? zašto? jel to legalno i ak nije kad će biti kažnjen?

jačanje 2. stupa mirovinskog osiguranja. - kako?

povećanje učinkovitosti državne uprave uz smanjenje broja zaposlenih - samo stvaranje novih nezaposlenih il program preedukacije s novim radnim mjestima i jel samo otpuštanje viška il još nešto konkretno na krajnjoj učinkovitosti?

reforma programa subvencija poljoprivrednicima. - kakva? što ćeš im oduzet? što omogučit? koju će korist imat od reforme seljaci a koju korisnici proizvoda ,građani ?

neda ti se nabrajat - potrudit da od onih koji su neodlučni za kog glasat dobiju motivaciju da glasaju za tvoju stranku ?

ma da idem obrazlagat stavku po stavku programa to bi bilo 20 stranica a to mi se stvarno neda pisat. mislim čemu da ja tu pišem kad svatko može pročitati program na web stranicama stranke (naravno koga zanima).

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  silver fox ned pro 19, 2010 12:34 pm

Admin je napisao/la:
ma da idem obrazlagat stavku po stavku programa to bi bilo 20 stranica a to mi se stvarno neda pisat. mislim čemu da ja tu pišem kad svatko može pročitati program na web stranicama stranke (naravno koga zanima).

POLITIČAR ILI STRANKA KOJA ŽELI DOBRO NARODU A NE ISKLJUČIVO SEBI IMA SLIJEDEĆI IZBORNI PROGRAM

1) ukinuti financiranje stranaka iz državne kase – nek se svaka stranka financira isključivo iz članarine il donacija simpatizera .

Na osnovi članarina SDP je u 2009. godini prikupio oko dva milijuna kuna, a iz državne blagajne dobio je još 22 milijuna kuna. Vladajući HDZ, budući da je stranka s najvećim brojem zastupnika, iz državne je kase dobio najviše novca - 25,9 milijuna kuna. HSS je od države dobio 2,3 milijuna kuna . U HSLS-u nitko nije oslobođen plaćanja članarine, a liberali su iz državne kase ove godine dobili skromnih 773.950 kuna.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/85847/Default.aspx

2)smanjiti broj beskorisnih saborskih zastupnika – koji će ih kuki 140 ? imamo 21 županiju , i ti župani bi trebali u saboru kreirat bolji život naroda . da OK i predstavnici manjina .i saborsku plaću srezati na najmanju isplaćenu u prošlom mjesecu u privredi da ih motiviraš da svoju zarade .

3)izdvajanja za bivše parazite – dok si na funkciji dobijaš plaću i to je OK , nisi – nema plaće . kojeg se radnika plaća a da nakon otkaza il slično sjedi doma ( nemoj neko spominjat naknadu s burze il socijalnu jer to je sprdačina i uvreda radnicima ).

Za četiri godine država će izdvajati 11 milijardi za mirovine dužnosnika .

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=1&ID_VIJESTI=125366

4) provjeriti državno cicanje kase od tkz. Neprofitabilnih građanskih udruga - koja god udruga radi savjesno i za dobrobit onoga čime se bavi sigurno ju neće smetat da se lažnjacima ne daje lova koju troše isključivo za sebe .

5) davanja crkvi – uz sva crkvena bogatstva i posjede još im treba dat iz državne blagajne? Kaj god , sasvim je dovoljno da im se neoporezuju milodari i poslovnost.

Kaptol ne polaže račune za 300 milijuna proračunskih kuna .

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/120839/Default.aspx

ovo su samo bitniji i veći potrošači državne love a ima još puno,puno mjesta na kojima se treba uzet lova da bi narod živio dostojno bez straha za sutrašnju egzistenciju .
roditelji bi se bolje brinuli za djecu i starce a ne jurili za svakom kunom u očaju preživljavanja.

Evo admine ja osobno ništa ovim tekstom ne dobivam a utrošio sam nekih 30 minuta .
Tebi, za koji glas stranci kojoj pripadaš ,dovoljno je napisat : program je na web stranicama stranke?

silver fox
silver fox

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 19, 2010 12:43 pm

slažem se s dosta stvari koje si napisao ali tvoj prijedlog da se stranke ne financiraju iz proračuna je loš jer otvara prostor korupciji. trebaju se stranke financirati iz proračuna i članarina, a donacije ukinuti s tim da postoji salary cap.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

[Vrh]

- Similar topics