Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Povećan broj članova u dijaspori
+4
Tomislav
ivi
Admin
delux67
8 posters
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Povećan broj članova u dijaspori
Ivo Sanader .....
delux67- Broj postova : 1
Re: Povećan broj članova u dijaspori
delux67 je napisao/la:Ivo Sanader .....
ovo više spada pod politiku nego pod dijasporu, ali imaš smisla za humor.
hahaahahhahaha.... nice
ivi- Broj postova : 618
Dobar,dobar,mi bi rekli peronospora a ne dijaspora
Tomislav- Broj postova : 235
Tomislav je napisao/la:Dobar,dobar,mi bi rekli peronospora a ne dijaspora
većina tih u dijaspori su teška peronospora kad dođu izbori.
Ma i inače
Tomislav je napisao/la:Ma i inače
to su oni koji su podvili repinu u bližoj ili daljnjoj prošlosti, a nas ostavili da se borimo kako znamo. a kad dođu izbori svi na glasanje.
Najveći broj Hrvata je završio u emigraciji od 45" do 50" i od 65 pa nadalje kada su otvorene granice za Njemačku,pa su našli otišli hrmbat,trbuhom za kruhom,takozvani gasterbeiteri. Što se tiče Sanadera mogao bi Interpol u skorije vrijeme i vratiti ga u poslovnu školu, U Remetinecu.
croking- Broj postova : 230
Tzv.Jugošvabe
pa ne bi bilo lose...croking je napisao/la:Najveći broj Hrvata je završio u emigraciji od 45" do 50" i od 65 pa nadalje kada su otvorene granice za Njemačku,pa su našli otišli hrmbat,trbuhom za kruhom,takozvani gasterbeiteri. Što se tiče Sanadera mogao bi Interpol u skorije vrijeme i vratiti ga u poslovnu školu, U Remetinecu.
ivi- Broj postova : 618
delux67 je napisao/la:Ivo Sanader .....
ha, on da bude dijaspora se grebal
al se pri grebanju amerima sjebal...
btw banke , veće firme, zapravo sve kaj ozbiljnu lovu donosi odavno više nije u vlasništvu nekog hrvata već stranaca .uz hdz postali smo dijaspora u vlastitom dvorištu.
gledajući povjest baš se pitam : pa jel moguće da ne znamo bit gospodari već samo dobre sluge? jel uvlakačenje naš vrhunski domet?
silver fox- Broj postova : 607
silver fox je napisao/la:delux67 je napisao/la:Ivo Sanader .....
ha, on da bude dijaspora se grebal
al se pri grebanju amerima sjebal...
btw banke , veće firme, zapravo sve kaj ozbiljnu lovu donosi odavno više nije u vlasništvu nekog hrvata već stranaca .uz hdz postali smo dijaspora u vlastitom dvorištu.
gledajući povjest baš se pitam : pa jel moguće da ne znamo bit gospodari već samo dobre sluge? jel uvlakačenje naš vrhunski domet?
nema neke razlike između hrvata i strance. po čemu su todorić i kerum bolji od nekog stranca?
Admin je napisao/la:
nema neke razlike između hrvata i strance. po čemu su todorić i kerum bolji od nekog stranca?
njih smatraš hrvatima? ja ih gledam ko strance.
silver fox je napisao/la:Admin je napisao/la:
njih smatraš hrvatima? ja ih gledam ko strance.
svaki poduzetnik isto razmišlja i postupa bio domaći ili stranac. domaće se smatra sve što je u državnom, a ne u privatnom vlasništvu.
Admin je napisao/la:
svaki poduzetnik isto razmišlja i postupa bio domaći ili stranac. domaće se smatra sve što je u državnom, a ne u privatnom vlasništvu.
eeee admine,admine ... nekak mi se čini da se držiš nekakvih generalnih mudrolija umjesto da rasčlaniš informaciju pa ju protreseš da vidiš kaj bu ispalo.
no evo malo da te demantiram:
http://www.posao.hr/vijesti/sefica-dala-sebi-otkaz-kako-bi-spasila-radnike/2066/
ima još puno primjera di su vlasnici svjesni da samo zadovoljan radnik dobro radi.
a ova divljina je samo kod nas.
eeee admine,admine ... nekak mi se čini da se držiš nekakvih generalnih mudrolija umjesto da rasčlaniš informaciju pa ju protreseš da vidiš kaj bu ispalo.
no evo malo da te demantiram:
http://www.posao.hr/vijesti/sefica-dala-sebi-otkaz-kako-bi-spasila-radnike/2066/
ima još puno primjera di su vlasnici svjesni da samo zadovoljan radnik dobro radi.
a ova divljina je samo kod nas.
ma pusti ti te priče, kako velike korporacije iskorištavaju djecu po aziji, a radi se o najvećim firmama na svijetu. ja tvrdim da je cilj svakog poduzetnika isti, a to je što veći profit. samo imaju drugačiju strategiju kako doći do toga.
Admin je napisao/la:
ma pusti ti te priče, kako velike korporacije iskorištavaju djecu po aziji, a radi se o najvećim firmama na svijetu. ja tvrdim da je cilj svakog poduzetnika isti, a to je što veći profit. samo imaju drugačiju strategiju kako doći do toga.
naravno cilj- što veći profit , a ne profit po svaku cijenu .
drugačija strategija je u tom da se naši poslodavci bogate na način da daju male plaće il ih ne daju nikako , ne plačaju doprinose, poreze ...itd,itd.
a normalan poslodavac koji želi da mu firma radi što duže ( ne bogatstvo preko noći ) cijeni dobrog radnika i zna da kad ima zadovoljnog radnika i posao će bit obavljen onako kako treba.
naravno cilj- što veći profit , a ne profit po svaku cijenu .
drugačija strategija je u tom da se naši poslodavci bogate na način da daju male plaće il ih ne daju nikako , ne plačaju doprinose, poreze ...itd,itd.
a normalan poslodavac koji želi da mu firma radi što duže ( ne bogatstvo preko noći ) cijeni dobrog radnika i zna da kad ima zadovoljnog radnika i posao će bit obavljen onako kako treba.
ma stvar je u tome da poduzetnik radi ono što mu se dozvoli. onaj koji radi sve po zakonu propada u hrvatskoj.
Admin je napisao/la:
ma stvar je u tome da poduzetnik radi ono što mu se dozvoli. onaj koji radi sve po zakonu propada u hrvatskoj.
i to mi napiše predstavnik sdp-a koji veli da nam bu bolje kad dođu na vlast ???? ne poštivat zakone???
i to mi napiše predstavnik sdp-a koji veli da nam bu bolje kad dođu na vlast ???? ne poštivat zakone???
Ne! ja govorim kakvo je trenutno stanje i borimo se da to promijenimo. do toga nas je doveo hdz. da imamo ne sređeno tržište i lošu regulativu kao i provođenje zakona.
Admin je napisao/la:
Ne! ja govorim kakvo je trenutno stanje i borimo se da to promijenimo. do toga nas je doveo hdz. da imamo ne sređeno tržište i lošu regulativu kao i provođenje zakona.
da, hdz je generalni krivac i nedvojbeno je da je opljačkao hrvatsko gospodarstvo.
al nije sam - iz svih stranaka mafijaši su nanjušili priliku i s osmjehom se pridružili.
a kako se to sdp borio ? nisam baš nešto primjetio.
il misliš da se samo možeš borit kad si na vlasti a ne ko oporba?
da, hdz je generalni krivac i nedvojbeno je da je opljačkao hrvatsko gospodarstvo.
al nije sam - iz svih stranaka mafijaši su nanjušili priliku i s osmjehom se pridružili.
a kako se to sdp borio ? nisam baš nešto primjetio.
il misliš da se samo možeš borit kad si na vlasti a ne ko oporba?
sdp je posalo u saborsku proceduru niz zakona na temu gospodarstva ali je hdz sve dobio.
Admin je napisao/la:
sdp je posalo u saborsku proceduru niz zakona na temu gospodarstva ali je hdz sve dobio.
i to je to? šališ se ?
pa u demok,raciji se mogu predlagati zakoni jedino u parlamentu. a prosvjede svugdje u svijetu organiziraju sindikati.silver fox je napisao/la:Admin je napisao/la:
i to je to? šališ se ?
Admin je napisao/la:
pa u demok,raciji se mogu predlagati zakoni jedino u parlamentu. a prosvjede svugdje u svijetu organiziraju sindikati.
prosvjede organiziraju sidikat i oporba koja se ne slaže s potezima vladajućih .
kad ste dobili izbore 2000 niste se usudili napunit zatvore s mafijašima.
spremali su puč u tom slučaju .
https://www.youtube.com/watch?v=5ZWshnQ-kaI
što više čitam tvoja objašnjenja sve više kužim zakaj niste na vlasti .
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 1 / 5.