Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Koju životinju imate?
+6
drzavni_neprijatelj_No.1
Miskec
Mato
miss_ska
ivi
Admin
10 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Koju životinju imate?
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:Možeš ti i od malog pekinezera napravit agresivnog psa. Sve je stvar socijalizacije. Ja sam za svog dao 8000kn, i još nikad, ama baš nikad nisam imao nekih ozbiljnijih problema s njim.
o jebo te cifra.... katastrofa...
ja sam 8000 kn napravim u 5 god napravim 50 000-70 000kn
ili kupis pesa
ivi- Broj postova : 618
[quote="ivi"][quote="Mato"]Možeš ti i od malog pekinezera napravit agresivnog psa. Sve je stvar socijalizacije. Ja sam za svog dao 8000kn, i još nikad, ama baš nikad nisam imao nekih ozbiljnijih problema s njim.[/quote]
o jebo te cifra.... katastrofa...[/quote]
Pa nije baš katastrofa. Pas će to vratiti deseterostruko; vjeruj mi. Pas je socijaliziran, prepun ljubavi prema vlasniku, i ono što je meni najvažnije, voli djecu. Nisam ni trenutnka žalio tih 8000kn. :)
o jebo te cifra.... katastrofa...[/quote]
Pa nije baš katastrofa. Pas će to vratiti deseterostruko; vjeruj mi. Pas je socijaliziran, prepun ljubavi prema vlasniku, i ono što je meni najvažnije, voli djecu. Nisam ni trenutnka žalio tih 8000kn. :)
Mato- Broj postova : 28
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:Možeš ti i od malog pekinezera napravit agresivnog psa. Sve je stvar socijalizacije. Ja sam za svog dao 8000kn, i još nikad, ama baš nikad nisam imao nekih ozbiljnijih problema s njim.
ja sam 8000 kn napravim u 5 god napravim 50 000-70 000kn
ili kupis pesa
za to mogu kupiti kravu ili konja.
Mato je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:Možeš ti i od malog pekinezera napravit agresivnog psa. Sve je stvar socijalizacije. Ja sam za svog dao 8000kn, i još nikad, ama baš nikad nisam imao nekih ozbiljnijih problema s njim.
Pa nije baš katastrofa. Pas će to vratiti deseterostruko; vjeruj mi. Pas je socijaliziran, prepun ljubavi prema vlasniku, i ono što je meni najvažnije, voli djecu. Nisam ni trenutnka žalio tih 8000kn.
ja neam ni za civavu....
ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:Možeš ti i od malog pekinezera napravit agresivnog psa. Sve je stvar socijalizacije. Ja sam za svog dao 8000kn, i još nikad, ama baš nikad nisam imao nekih ozbiljnijih problema s njim.
Pa nije baš katastrofa. Pas će to vratiti deseterostruko; vjeruj mi. Pas je socijaliziran, prepun ljubavi prema vlasniku, i ono što je meni najvažnije, voli djecu. Nisam ni trenutnka žalio tih 8000kn.
ja neam ni za civavu....
štedi malo.
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:Možeš ti i od malog pekinezera napravit agresivnog psa. Sve je stvar socijalizacije. Ja sam za svog dao 8000kn, i još nikad, ama baš nikad nisam imao nekih ozbiljnijih problema s njim.
ja neam ni za civavu....
štedi malo.
planiram sad pocet kad je mamica vec rekla ak si ju uspijem nabavit da ju bude pustila u stan
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:ivi je napisao/la:Mato je napisao/la:Možeš ti i od malog pekinezera napravit agresivnog psa. Sve je stvar socijalizacije. Ja sam za svog dao 8000kn, i još nikad, ama baš nikad nisam imao nekih ozbiljnijih problema s njim.
ja neam ni za civavu....
štedi malo.
planiram sad pocet kad je mamica vec rekla ak si ju uspijem nabavit da ju bude pustila u stan
superr.
Admin je napisao/la:prekrasni su!
stvarno jesu
ko mali sam ima jednog majmuna zva sam ga tata, ali je pobiga od kuce
drzavni_neprijatelj_No.1- Broj postova : 15
drzavni_neprijatelj_No.1 je napisao/la:ko mali sam ima jednog majmuna zva sam ga tata, ali je pobiga od kuce
hahha. dobrodošao na forum!
thanksAdmin je napisao/la:drzavni_neprijatelj_No.1 je napisao/la:ko mali sam ima jednog majmuna zva sam ga tata, ali je pobiga od kuce
hahha. dobrodošao na forum!
drzavni_neprijatelj_No.1- Broj postova : 15
ivi je napisao/la:novi clan
http://yfrog.com/3msdc10120mxj
pizda stara 4 mjeseca tu je dva dana i vec je sve zapisala ..... mjesanka chihuahue i patuljastog pincha... jubav moja nova
ivi je napisao/la:ivi je napisao/la:novi clan
pizda stara 4 mjeseca tu je dva dana i vec je sve zapisala ..... mjesanka chihuahue i patuljastog pincha... jubav moja nova
pa suuperrr!! imaš novu ljubav! di si ju nabavila? moja se nikad nije popišala ili posrala u kući, jedino se par puta ispovraćala. čuvaj ju i dobro pazi na nju!
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:ivi je napisao/la:novi clan
pa suuperrr!! imaš novu ljubav! di si ju nabavila? moja se nikad nije popišala ili posrala u kući, jedino se par puta ispovraćala. čuvaj ju i dobro pazi na nju!
kupila od neke zenske nasla prek oglasa 500kn ova imala velke pese kaj su ju gazili pa ju je morala brzo poslat na sigurno... tvrdoglava je ko mazga zato ni ne ferma da ne smije pisat po kuci.... a ljena grozno ne da joj se hodat uopce samo se hoce nosit.. tuka! cori od 3 popodne digne se malo ode pisat po tepihu popije vode i nazad spavat a nedo bog da bi u setnji nekaj obavila..
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:ivi je napisao/la:novi clan
kupila od neke zenske nasla prek oglasa 500kn ova imala velke pese kaj su ju gazili pa ju je morala brzo poslat na sigurno... tvrdoglava je ko mazga zato ni ne ferma da ne smije pisat po kuci.... a ljena grozno ne da joj se hodat uopce samo se hoce nosit.. tuka! cori od 3 popodne digne se malo ode pisat po tepihu popije vode i nazad spavat a nedo bog da bi u setnji nekaj obavila..
rizično ti je kupovati pse na taj način peko oglasa a ne preko preporuke i od poznatih. možda je istraumatizirana od gaženja velikih pasa ili se još nije navikla. pa ko to sve čisti kod tebe. bolje da si kupila pitona bar ne bi nered radio i treba mu hrane svakih tjedan dana.
ha ja cistim i jutros kakica u cosku po zidu i lajsnama poludila budem s njom
ivi je napisao/la:ha ja cistim i jutros kakica u cosku po zidu i lajsnama poludila budem s njom
uzela si psa na slijepo i još platila, da si dobila nekog besplatno po preporuci vjerojatno se to nebi dogodilo.
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:ha ja cistim i jutros kakica u cosku po zidu i lajsnama poludila budem s njom
uzela si psa na slijepo i još platila, da si dobila nekog besplatno po preporuci vjerojatno se to nebi dogodilo.
ja sam bas htjela ovakvog ... uostalom naucit ce jos je beba.. al kaj nije cakana
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:ha ja cistim i jutros kakica u cosku po zidu i lajsnama poludila budem s njom
ja sam bas htjela ovakvog ... uostalom naucit ce jos je beba.. al kaj nije cakana
možda je se vlasnica htjela riješiti iz nekog drugog razloga? zbog nekog urođenog defekta možda. ali nadam se da će biti super.sve najbolje joj želim.
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:ha ja cistim i jutros kakica u cosku po zidu i lajsnama poludila budem s njom
možda je se vlasnica htjela riješiti iz nekog drugog razloga? zbog nekog urođenog defekta možda. ali nadam se da će biti super.sve najbolje joj želim.
ti si stvarno vrlo pesimistina osoba... malena je bila kod veterinara i sve je u redu
ma nisam pesimističan! ako je bila kod veterinara onda je super. dal će pas biti zdrav ili imati problema nemoguće je predvidjeti. moja je bila bolesna svih 14 godina života i vjerojatno je imala autoimunu bolest, dobili smo je od jednih ljudi koji su je našli na cesti. moraš se sad puno baviti s njom da se nauči kako se treba ponašati.
Trenutno imam dvije bijele mace i super su mi jer su jako samostalne, nahranim ih i mirne su ostatak dana.
Neko vrijeme sam imala maltezera, ali sam shvatila da psi nisu za mene jer traže puno pažnje i brige, a ja toliko vremena nemam pa sam ga poklonila, osim toga nisam mu bila nikakav autoritet pa je on šefovao meni.
Imala sam i zamorca, i nekoliko hrčaka, obožavam glodavce, ali kratko žive...
Neko vrijeme sam imala maltezera, ali sam shvatila da psi nisu za mene jer traže puno pažnje i brige, a ja toliko vremena nemam pa sam ga poklonila, osim toga nisam mu bila nikakav autoritet pa je on šefovao meni.
Imala sam i zamorca, i nekoliko hrčaka, obožavam glodavce, ali kratko žive...
Crow Jane- Broj postova : 62
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Imate li kredit
» Koliko djece imate?
» Koji auto imate?
» U koju srednju idete?
» Za koju ste političku stranku?
» Koliko djece imate?
» Koji auto imate?
» U koju srednju idete?
» Za koju ste političku stranku?