Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Koji auto imate?
+11
ajasofia
kuman
Crow Jane
cussler
Miskec
peep
d-lusion
veseljko69
ivi
badmax28
Admin
15 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Koji auto imate?
ivi je napisao/la:mozda... trebalo bi ga isprobat...
odi na obilaznicu pa isprobaj.
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:mozda... trebalo bi ga isprobat...
a budem vec.... nece mi se danas..... bila do pol pet budna pa radila pa maloooo odspavala i nemogu saqd doc k sebi.... koma
ivi- Broj postova : 618
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:mozda... trebalo bi ga isprobat...
a budem vec.... nece mi se danas..... bila do pol pet budna pa radila pa maloooo odspavala i nemogu saqd doc k sebi.... koma
kaj radiš i nedjeljom??
ma dezurna ovaj vikend i u cetvrtak onda kojih mjesec, mjesec i po nema rada vikendom... tak da nije strasnoAdmin je napisao/la:ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:mozda... trebalo bi ga isprobat...
kaj radiš i nedjeljom??
ma rijetko kad ... vise manje su to neki stalni pacijenti kojima trba njega i vikendom...Admin je napisao/la:kaj kad si dežurna onda dolaziš po pozivu?
fiat grande punto. kupio od zarade na internetu. ne salim se.
ali me nervira kad nemam mjesta za parkiranje pa ljeti kad god mogu vozim - vespu
ali me nervira kad nemam mjesta za parkiranje pa ljeti kad god mogu vozim - vespu
peep- Broj postova : 71
peep je napisao/la:fiat grande punto. kupio od zarade na internetu. ne salim se.
vespa je dobra za otić na plažu ako si na moru inače je jako opasno, ja bi radije kilometar pješke nego na motor.
Hyundai i30 Inspire 1.4, savršen za moje potrebe imam ga pola godine, ugradio sam plin, neviđena ušteda !
Miskec- Broj postova : 231
Miskec je napisao/la:Hyundai i30 Inspire 1.4, savršen za moje potrebe imam ga pola godine, ugradio sam plin, neviđena ušteda !
koliko košta cijena ugradnja plina i kolika je cijena plina u srbiji (recimi u eurima)?
Zavisi od toga koliko pameti imate i da li ste spremni rizikovati porodicu i auto u krajnjem slučaju. Moja malenkost se time ne igra, otišao sam u ovlašćeni servis za plinske auto uređaje sa licencom od državnog instituta, dobio beskonačnu garanciju, platio 1200 evra i miran sam. Plin u Beogradu kosta oko pola evra, malo ili mnogo, zavisi kako gledate, jer čim odete stotinak kilometara van on je već oko 40 evro centi, malo li je, ali Beograd je poznat po čerupanju svojih građana.
Miskec- Broj postova : 231
Miskec je napisao/la:Zavisi od toga koliko pameti imate i da li ste spremni rizikovati porodicu i auto u krajnjem slučaju. Moja malenkost se time ne igra, otišao sam u ovlašćeni servis za plinske auto uređaje sa licencom od državnog instituta, dobio beskonačnu garanciju, platio 1200 evra i miran sam. Plin u Beogradu kosta oko pola evra, malo ili mnogo, zavisi kako gledate, jer čim odete stotinak kilometara van on je već oko 40 evro centi, malo li je, ali Beograd je poznat po čerupanju svojih građana.
plin je u hrvatskoj 70centi ili 4kune. a ugradnja je tu negdje. koliko možeš proć km sa punim rezervoarom?
Miskec je napisao/la:Zavisi od toga koliko pameti imate i da li ste spremni rizikovati porodicu i auto u krajnjem slučaju. Moja malenkost se time ne igra, otišao sam u ovlašćeni servis za plinske auto uređaje sa licencom od državnog instituta, dobio beskonačnu garanciju, platio 1200 evra i miran sam. Plin u Beogradu kosta oko pola evra, malo ili mnogo, zavisi kako gledate, jer čim odete stotinak kilometara van on je već oko 40 evro centi, malo li je, ali Beograd je poznat po čerupanju svojih građana.
ja sam mareu kupila sa vec ugradjenim plinom cijena auta je bila 2200 eura tak da mislim da sam dobro prosla
ivi je napisao/la:Miskec je napisao/la:Zavisi od toga koliko pameti imate i da li ste spremni rizikovati porodicu i auto u krajnjem slučaju. Moja malenkost se time ne igra, otišao sam u ovlašćeni servis za plinske auto uređaje sa licencom od državnog instituta, dobio beskonačnu garanciju, platio 1200 evra i miran sam. Plin u Beogradu kosta oko pola evra, malo ili mnogo, zavisi kako gledate, jer čim odete stotinak kilometara van on je već oko 40 evro centi, malo li je, ali Beograd je poznat po čerupanju svojih građana.
ja sam mareu kupila sa vec ugradjenim plinom cijena auta je bila 2200 eura tak da mislim da sam dobro prosla
to je super onda, ja sam mislio da si ga ti dala ugraditi. koliko je imao god kad si ga kupila i koliko km?
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Miskec je napisao/la:Zavisi od toga koliko pameti imate i da li ste spremni rizikovati porodicu i auto u krajnjem slučaju. Moja malenkost se time ne igra, otišao sam u ovlašćeni servis za plinske auto uređaje sa licencom od državnog instituta, dobio beskonačnu garanciju, platio 1200 evra i miran sam. Plin u Beogradu kosta oko pola evra, malo ili mnogo, zavisi kako gledate, jer čim odete stotinak kilometara van on je već oko 40 evro centi, malo li je, ali Beograd je poznat po čerupanju svojih građana.
to je super onda, ja sam mislio da si ga ti dala ugraditi. koliko je imao god kad si ga kupila i koliko km?
sad sam ga u trecem mjesecu kupila tako da nije puno ostario otkad je sa mnom a imo je oko 240000km uspjela sam mu samo jos 15000nabit dodatnih zasad
jedan čovjek je prešao s autom milijun kilometara i auto super radi ali je noviji od tvog. pa kako si uspjela nabit 15000 u 5 mjeseci??
Plin je svakako najisplativije gorivo za automobile. I nama toliko štetnih sastojaka kao benzin ili nafta. Samo se kod instaliranja mora naći kvalitetna oprema i instalater da to bude sigurno.
Još dok i majčica država prepozna te prednosti onda će biti i povoljnije kod registracije auta. Naime država ubire veće poreze na ova sadašnja goriva neg na plin ili LPG.
Čudi me kako veliki proizvođači motora tj. automobila nisu se nisu odlučili na opciju ugradnje plinske instalacije u svoje modele. Kao npr. opcija dodatne opreme, želite kožu i grijana sjedala- da, želim,; želite li instalaciju i spremnik za plin, da, želim. I jednostavno tvornički dobiješ instalaciju, spremnik za određenu sumu $$. Čini mi se da i oni imaju puno dionica u naftnom biznisu tako da im je to još neisplativo zbog osobnog interesa.
Još dok i majčica država prepozna te prednosti onda će biti i povoljnije kod registracije auta. Naime država ubire veće poreze na ova sadašnja goriva neg na plin ili LPG.
Čudi me kako veliki proizvođači motora tj. automobila nisu se nisu odlučili na opciju ugradnje plinske instalacije u svoje modele. Kao npr. opcija dodatne opreme, želite kožu i grijana sjedala- da, želim,; želite li instalaciju i spremnik za plin, da, želim. I jednostavno tvornički dobiješ instalaciju, spremnik za određenu sumu $$. Čini mi se da i oni imaju puno dionica u naftnom biznisu tako da im je to još neisplativo zbog osobnog interesa.
cussler- Broj postova : 48
cussler je napisao/la:Plin je svakako najisplativije gorivo za automobile. I nama toliko štetnih sastojaka kao benzin ili nafta. Samo se kod instaliranja mora naći kvalitetna oprema i instalater da to bude sigurno.
naftni lobi je prejak za to. a i inače ja ne vjerujem u teoriju globalnog zatopljenja zbog zagađenja.
a meni taj plin bas nije napet. za dvije godine otkad sam kupio auto presao sam jedva 9000 kilometara
peep- Broj postova : 71
peep je napisao/la:a meni taj plin bas nije napet. za dvije godine otkad sam kupio auto presao sam jedva 9000 kilometara
plin ti se isplati ako godišnje pređeš 20 000km.
Admin je napisao/la:jedan čovjek je prešao s autom milijun kilometara i auto super radi ali je noviji od tvog. pa kako si uspjela nabit 15000 u 5 mjeseci??
vozikanje po terenu, more, par puta do bjelovara, vozikanje u slobodno vrijeme.... nabije se....
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:jedan čovjek je prešao s autom milijun kilometara i auto super radi ali je noviji od tvog. pa kako si uspjela nabit 15000 u 5 mjeseci??
vozikanje po terenu, more, par puta do bjelovara, vozikanje u slobodno vrijeme.... nabije se....
jel uživaš u vožnji?
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:jedan čovjek je prešao s autom milijun kilometara i auto super radi ali je noviji od tvog. pa kako si uspjela nabit 15000 u 5 mjeseci??
jel uživaš u vožnji?
obozavam se vozit a i navika je kad se tolko vozim... onda ak par dana ne sjednem za volan ceeeeekaj nekaj mi fali , ajmo se mi provozat malo
ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:jedan čovjek je prešao s autom milijun kilometara i auto super radi ali je noviji od tvog. pa kako si uspjela nabit 15000 u 5 mjeseci??
jel uživaš u vožnji?
obozavam se vozit a i navika je kad se tolko vozim... onda ak par dana ne sjednem za volan ceeeeekaj nekaj mi fali , ajmo se mi provozat malo
ja isto, posebno po cestama di mogu brzo voziti.
Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:ivi je napisao/la:Admin je napisao/la:jedan čovjek je prešao s autom milijun kilometara i auto super radi ali je noviji od tvog. pa kako si uspjela nabit 15000 u 5 mjeseci??
jel uživaš u vožnji?
ja isto, posebno po cestama di mogu brzo voziti.
je ima nas takvih....
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» KOJI AUTO BISTE ŽELJEL IMATI
» Imate li kredit
» Na koji fax idete?
» Koju životinju imate?
» Koliko djece imate?
» Imate li kredit
» Na koji fax idete?
» Koju životinju imate?