Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Vaši pogledi na religiju?
+10
Miskec
drzavni_neprijatelj_No.1
lilly
d-lusion
Mato
Tomislav
badmax28
ivi
miss_ska
Admin
14 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Vaši pogledi na religiju?
moj avatar pokazuje sto mislim o crkvi
drzavni_neprijatelj_No.1- Broj postova : 15
drzavni_neprijatelj_No.1 je napisao/la:moj avatar pokazuje sto mislim o crkvi
jel to snimljeno u sakristiji? jesi možda ti taj tip s križem? hahahha
A i to isto.. Ma pre strasno kolko se takve stvari prikrivaju.. Debili!drzavni_neprijatelj_No.1 je napisao/la:moj avatar pokazuje sto mislim o crkvi
ivi- Broj postova : 618
aa mali je pravi slatkis kasnije sam ga odrisia grijehaAdmin je napisao/la:drzavni_neprijatelj_No.1 je napisao/la:moj avatar pokazuje sto mislim o crkvi
jel to snimljeno u sakristiji? jesi možda ti taj tip s križem? hahahha
neki se cak i ne prikrivaju onaj u brazilu je sve snima kameromivi je napisao/la:A i to isto.. Ma pre strasno kolko se takve stvari prikrivaju.. Debili!drzavni_neprijatelj_No.1 je napisao/la:moj avatar pokazuje sto mislim o crkvi
Kada vidim ko se sve danas krsti i pali sveću, moju sam ugasio za sva vremena, AMIN!!!
Miskec- Broj postova : 231
Miskec je napisao/la:Kada vidim ko se sve danas krsti i pali sveću, moju sam ugasio za sva vremena, AMIN!!!
isto i kod nas, sve biviši komunisti a danas veliki vjernici posebno iz HDZ-a, u SDP-u ljudi koji nisu vjernici otvoreno kažu da su ateisti ili agnostici.
pa to je cisto u redu da tako otvoreno kazu i vise postujem takve ljude neg one koji pred javnoscu lizu oltare a kad nema kamera jebu i boga i isusa!Admin je napisao/la:Miskec je napisao/la:Kada vidim ko se sve danas krsti i pali sveću, moju sam ugasio za sva vremena, AMIN!!!
isto i kod nas, sve biviši komunisti a danas veliki vjernici posebno iz HDZ-a, u SDP-u ljudi koji nisu vjernici otvoreno kažu da su ateisti ili agnostici.
ivi- Broj postova : 618
ivi je napisao/la:pa to je cisto u redu da tako otvoreno kazu i vise postujem takve ljude neg one koji pred javnoscu lizu oltare a kad nema kamera jebu i boga i isusa!Admin je napisao/la:Miskec je napisao/la:Kada vidim ko se sve danas krsti i pali sveću, moju sam ugasio za sva vremena, AMIN!!!
u tome su protestanti puno bolji. recimo u poljskoj je najveća stopa kriminala od svih zemalja EU osim rumunjske i bugarske a veliki su vjernici.
Nemam pogleda na raligiju..ateist sam...
Vuger- Broj postova : 221
Vuger je napisao/la:Nemam pogleda na raligiju..ateist sam...
od svih koji su ovdje napisali samo jedna katolkinja, i to ne baš velika, ostali svi ateisti ili agnostici. baš čudno.
država se polako sekulira
Vuger je napisao/la:država se polako sekulira
Slovenija može biti primjer sekularne većinski katoličke države.
Admin je napisao/la:Vuger je napisao/la:Nemam pogleda na raligiju..ateist sam...
od svih koji su ovdje napisali samo jedna katolkinja, i to ne baš velika, ostali svi ateisti ili agnostici. baš čudno.
otkuda adimne, znaš da nije prevelika katolkinja?
lilly- Broj postova : 82
lilly je napisao/la:Admin je napisao/la:Vuger je napisao/la:Nemam pogleda na raligiju..ateist sam...
otkuda adimne, znaš da nije prevelika katolkinja?
čitam između redaka.
teško da si takvo što mogao pročitati.Admin je napisao/la:
čitam između redaka.
ovo me pogađa.
morat ću više isticati svoje katoličanstvo i udaviti vas time
lilly je napisao/la:teško da si takvo što mogao pročitati.Admin je napisao/la:
čitam između redaka.
ovo me pogađa.
morat ću više isticati svoje katoličanstvo i udaviti vas time
postat ćeš veća katolkinja od pape zbog mene!
Što se tiče vjere i crkve savijetujem svima da pročitaju Kolibu, super knjiga i po meni najbolje definira Boga i vjeru... Crkva je bila izrazito protiv nje pročitajte pa će te vidjeti zašto...Admin je napisao/la:može čovejk vjerovati u bilo što i ne treba mu institucija i posrednik za to.
Boky- Broj postova : 19
Pravim katolicima smatram samo one koji e nisu jebali prije braka, a takvih osim ljudi 75+ ima možda 1% u hravtskoj. sve ostalo nisu katolici nego licemjeri. da ne spominjem ostale stvari oko crkvenog nauka!
Pa da si malo upućeniji znao bi da postoji nešto što se zove ispovijed pa ti se odriješe grijesi... Nema čovijeka na svijetu koji se drži svih pravila. A ako sam ja jebao prije braka nitko mi ne može reći da nisam pravi katolik. S tim da za mene Bog nije starac sa bradom te njegov prvi suradnik neki smiješni svećenik a njegova kuća isključivo crkva....Admin je napisao/la:Pravim katolicima smatram samo one koji e nisu jebali prije braka, a takvih osim ljudi 75+ ima možda 1% u hravtskoj. sve ostalo nisu katolici nego licemjeri. da ne spominjem ostale stvari oko crkvenog nauka!
Boky je napisao/la:Pa da si malo upućeniji znao bi da postoji nešto što se zove ispovijed pa ti se odriješe grijesi... Nema čovijeka na svijetu koji se drži svih pravila. A ako sam ja jebao prije braka nitko mi ne može reći da nisam pravi katolik. S tim da za mene Bog nije starac sa bradom te njegov prvi suradnik neki smiješni svećenik a njegova kuća isključivo crkva....Admin je napisao/la:Pravim katolicima smatram samo one koji e nisu jebali prije braka, a takvih osim ljudi 75+ ima možda 1% u hravtskoj. sve ostalo nisu katolici nego licemjeri. da ne spominjem ostale stvari oko crkvenog nauka!
Žene koje su na ispovijedi rekle da su imale pobačaj svećenici su istjerali iz ispovjedaonice. Samo se Bogu ili nekoj višoj sili ili bilo kome u što vjeruješ ako si stvarno nešto loše učinio (kriminal, povrijedo nekoga ili učinio nekome nešto loše). svećenici primaju na ispovijed i najveće talijanske mafijaše naravno uz dobar milodar! sve za pare.
Pa dobro ali nisu svećenici Bog... i po mene tko god ima savijest mora da vjeruje u nešto...Admin je napisao/la:Boky je napisao/la:Pa da si malo upućeniji znao bi da postoji nešto što se zove ispovijed pa ti se odriješe grijesi... Nema čovijeka na svijetu koji se drži svih pravila. A ako sam ja jebao prije braka nitko mi ne može reći da nisam pravi katolik. S tim da za mene Bog nije starac sa bradom te njegov prvi suradnik neki smiješni svećenik a njegova kuća isključivo crkva....Admin je napisao/la:Pravim katolicima smatram samo one koji e nisu jebali prije braka, a takvih osim ljudi 75+ ima možda 1% u hravtskoj. sve ostalo nisu katolici nego licemjeri. da ne spominjem ostale stvari oko crkvenog nauka!
Žene koje su na ispovijedi rekle da su imale pobačaj svećenici su istjerali iz ispovjedaonice. Samo se Bogu ili nekoj višoj sili ili bilo kome u što vjeruješ ako si stvarno nešto loše učinio (kriminal, povrijedo nekoga ili učinio nekome nešto loše). svećenici primaju na ispovijed i najveće talijanske mafijaše naravno uz dobar milodar! sve za pare.
Ja vjerujem u Boga, višu silu, reinkarnaciju. ali u nikakve ljude koji se predstavljaju kao posrednici između Boga ili nečečga takvog i čovjeka.
..samo da se zna, da sma ateist prema kršćanima....Vuger je napisao/la:Nemam pogleda na raligiju..ateist sam...
Admin je napisao/la:
Svatko ima pravo na ispovijed. I talijanski mafijaš.
A ti nemaš pravo da sudiš, jer ti nisi Bog.
Pa tako nemaju ni ti svećenici. I to sve što oni svi skupa rade ide na njihovu dušu.
Kad sam imala 15 godina bila sam bijesna na Crkvu, na svećeniike, na ovo ili ono. A onda sam shvatila da mi "oni" ništa ne znače. Dolazim na misu čuti svetu riječ, a ne svećenika. Dolazim se ispovijedati jer meni to nešto znači, a ne jer mi je to netko zapovijedio. Nitko meni ne može kroijiti moj odnos s Bogom. A ponajmanje ne jedan drugi čovjek.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.