Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Da li ste zato da se nickovi mogu mijenjati?
+4
silver fox
lavica
sirena
Admin
8 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Da li ste za mogućnost projene nickova na forumu?
Re: Da li ste zato da se nickovi mogu mijenjati?
VESS DI SI, KAJ JOŠ NISI OZDRAVILA ILI SE NEĆEŠ S NAMA DRUŽIT?????
sirena- Broj postova : 248
Čuj Lijo daj budi tak dobar pa mi objasni kaj su to "bolje greške" ili sam pak krivo prevela već sam ti rekla da ja kao i svaka žena znam pričat oš engleski, oš meksički al kad treba nekaj prevest baš i nisam neki stručnjak , ja ti to onak od oka, ko i kad letimično pročitam kad puno pišete.
ja ti baš i nisam umjetnička duša al sam zato prihvačen i uzduž i popreko.
na čitat letimično bez padobrana.
jer ko visoko leti - najebal je kad mu se zgase motori.
na čitat letimično bez padobrana.
jer ko visoko leti - najebal je kad mu se zgase motori.
silver fox- Broj postova : 607
oprosti admine tek sada sam pročitala ovu tvoju ponudu...evo prihvaćam pa te molim da umjesto ajasofije bude edina ... ajasofiju završavamo sa ovom molbom...unaprijed hvala i moram priznati da mi malo nedostaješ....ma zbog onog komentara sa plastičnom ambalažom si mi simpatičan...no da li mogu staviti novu šifru jer želim da ju nitko nezna pa čak ni ti ?Admin je napisao/la:ma najbolja je zeka peka, ali ima i ozbiljnih tema. a ti lavice nemoraš mijenjati nick ja ću ti ga promijeniti ako hoćepš da ne otvaraš novi account, samo za tebe.
ajasofia- Broj postova : 557
ajasofia je napisao/la:..no da li mogu staviti novu šifru jer želim da ju nitko nezna pa čak ni ti ?
A ženo božja prestani s tim šiframa i sranjima da možeš raditi gluposti,pa sama si rekla da ti je muž neki kompjuteraš stoga, ako bu htio da ti pronađe šifru bude ju i pronašao.
sirena je napisao/la:ajasofia je napisao/la:..no da li mogu staviti novu šifru jer želim da ju nitko nezna pa čak ni ti ?
A ženo božja prestani s tim šiframa i sranjima da možeš raditi gluposti,pa sama si rekla da ti je muž neki kompjuteraš stoga, ako bu htio da ti pronađe šifru bude ju i pronašao.
ok.prestajem.
lavica- Broj postova : 203
Slažem se da je važno svoju šifru držati u tajnosti. Ne vjerujem da će ti se muž truditi otkrit password, pa valjda ima pametnijeg posla.
Nego, što ti ne bi samo promijenila šifru kao ajasofija? To se može, mislim, normalno u profilu.
PS Sad vidim da lavica ima negativnu reputaciju - 33. Ma tko mi može objasniti točno tu problematiku i metodologiju reputacija? Nisam znala da ima i negativnih, već sam mislila da je reputacija sama po sebi negativna. A možda sam u krivu?
Nego, što ti ne bi samo promijenila šifru kao ajasofija? To se može, mislim, normalno u profilu.
PS Sad vidim da lavica ima negativnu reputaciju - 33. Ma tko mi može objasniti točno tu problematiku i metodologiju reputacija? Nisam znala da ima i negativnih, već sam mislila da je reputacija sama po sebi negativna. A možda sam u krivu?
vess- Broj postova : 471
vess je napisao/la:
A draga moja nisi ti pratila sve... napisala je ajasofija da je ona lavica pa kad namelje preveć gluposti ili je prođe pms sama sebi daje minuse.
A meni se sviđa kad imam mogućnost dati onome plus u smislu da se u potpunosti slažem s komentarom kaj je napisan, na taj način se ne ponavlja jedno teisto,ko kak si i ti pedložila da ne kvotamo ako smo odmah iza onoga tko je nekaj komentiral.Eto svaki put škicnem i sjetim se tvojeg prijedloga.
lavica- Broj postova : 203
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.