Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Tri turbulentna dana ili nam je tako oduvjek
4 posters
Stranica 1 / 1.
Tri turbulentna dana ili nam je tako oduvjek
U srijedu Haag nagradio Šljivančanina za ubijanje Vukovaraca i razaranje grada,sa 10 god,zatvora za godinu- dvi izlazi.Jučer Sanader pobjego i jebu nas u glavu već dva dana samo sa Sanaderom.Danas je MUP uhitio Merčepa,valjda kao protusluga za Šljivančanina.Čeka se još koje uhićenje,valjda Domazeta.Jer zna se da za svakog Srbina moraju pasti barem tri Hrvata.Zanima me dali će ikada Šeksa uhititi pošto je bio nadređeni Glavašu.Ili je montiranim procesom protiv Glavaša,šeks uspio skinuti odgovornost sa sebe,za ne postojeće zločine,a ipak je Glavaš osuđen za njih.Kod nas je stvarno luda kuća.Bnana država.Svi četnici koji su ubijali, abolirani su i šeću slobodno,i sad prokazuju,okolo branitelje: E,da,burazeru,ovaj me je tukao i zlostavljao,kad su me ulovili na barikadama.
Tako da,bez obzira Hrvati izgubili (45") ili pobjedili (95") uvjek na jebu.Najebali i Frankopan i Zrinski.Braniš se i opet nevalja.
Tako da,bez obzira Hrvati izgubili (45") ili pobjedili (95") uvjek na jebu.Najebali i Frankopan i Zrinski.Braniš se i opet nevalja.
croking- Broj postova : 230
Re: Tri turbulentna dana ili nam je tako oduvjek
Tako je reč da bi rekel. Samo mislim da ovi Zrinski i Frankopan nisu bili rvati već nešto drugo. No najebali su kao pravi hrvati, to je istina.
vess- Broj postova : 471
turbulencije dobre za frekvencije...evo danas će biti mirnije naime takve reklame nam idu u prilog jer odgađamo ovo ulaženje u seropu...ma što nebi moglo...vess ja ću posjediti prije nego sa tobom popijem kafu...
ajasofia- Broj postova : 557
croking je napisao/la:U srijedu Haag nagradio Šljivančanina za ubijanje Vukovaraca i razaranje grada,sa 10 god,zatvora za godinu- dvi izlazi.Jučer Sanader pobjego i jebu nas u glavu već dva dana samo sa Sanaderom.Danas je MUP uhitio Merčepa,valjda kao protusluga za Šljivančanina.Čeka se još koje uhićenje,valjda Domazeta.Jer zna se da za svakog Srbina moraju pasti barem tri Hrvata.Zanima me dali će ikada Šeksa uhititi pošto je bio nadređeni Glavašu.Ili je montiranim procesom protiv Glavaša,šeks uspio skinuti odgovornost sa sebe,za ne postojeće zločine,a ipak je Glavaš osuđen za njih.Kod nas je stvarno luda kuća.Bnana država.Svi četnici koji su ubijali, abolirani su i šeću slobodno,i sad prokazuju,okolo branitelje: E,da,burazeru,ovaj me je tukao i zlostavljao,kad su me ulovili na barikadama.
95 su nas sjebali potomci onih koji su preživjeli 45 ( hrvatsko prokletstvo - ko će kome nek svoj svome ).
zapravo počeli su nas sustavno sjebavat već u 90 -oj.
se sjećaš onih limenki - " čisti hrvatski zrak " ?
danas kad su sve rasprodali fakat je samo zrak ostal .
a ubrzo bumo i na to porez plačali.
silver fox- Broj postova : 607
Nažalost, točno je tako...
vess je napisao/la:Tako je reč da bi rekel. Samo mislim da ovi Zrinski i Frankopan nisu bili rvati već nešto drugo. No najebali su kao pravi hrvati, to je istina.
Navik on živi ki zgine pošteno...pošteno djelo govori više od riječi,danas svi busaju u "hrvatska"prsa,a hrvatska im je na adnjem mjestu.
silver fox je napisao/la:croking je napisao/la:U srijedu Haag nagradio Šljivančanina za ubijanje Vukovaraca i razaranje grada,sa 10 god,zatvora za godinu- dvi izlazi.Jučer Sanader pobjego i jebu nas u glavu već dva dana samo sa Sanaderom.Danas je MUP uhitio Merčepa,valjda kao protusluga za Šljivančanina.Čeka se još koje uhićenje,valjda Domazeta.Jer zna se da za svakog Srbina moraju pasti barem tri Hrvata.Zanima me dali će ikada Šeksa uhititi pošto je bio nadređeni Glavašu.Ili je montiranim procesom protiv Glavaša,šeks uspio skinuti odgovornost sa sebe,za ne postojeće zločine,a ipak je Glavaš osuđen za njih.Kod nas je stvarno luda kuća.Bnana država.Svi četnici koji su ubijali, abolirani su i šeću slobodno,i sad prokazuju,okolo branitelje: E,da,burazeru,ovaj me je tukao i zlostavljao,kad su me ulovili na barikadama.
95 su nas sjebali potomci onih koji su preživjeli 45 ( hrvatsko prokletstvo - ko će kome nek svoj svome ).
zapravo počeli su nas sustavno sjebavat već u 90 -oj.
se sjećaš onih limenki - " čisti hrvatski zrak " ?
danas kad su sve rasprodali fakat je samo zrak ostal .
a ubrzo bumo i na to porez plačali.
sjebali su nas već 45 kad je Koča Popović sa svojom Šumadijskom brigadom "oslobađo" Zagreb od njegovih žitelja i naseljavo šumadince po Zagrebu a i šire.
Osim toga u nas sa na vlasti u demokraciji ljudi koji su provodili partijsku diktaturu,Luka Bebić,Šeks,Manolić,Mesić itd,,,pa kako da idemo naprijed sa tako nazadnim mozgovima???
Pričaju Amerikanac i Hrvat.
Amerikanac:"We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."
Hrvat:"We have Jadranka Kosor, no wonder, no hope and no cash!
Amerikanac:"We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."
Hrvat:"We have Jadranka Kosor, no wonder, no hope and no cash!
silver fox- Broj postova : 607
A živa istina
U humoru je spas, šta'š...
Super ti je ovaj Srećko.
vess (čet pro 16, 2010 2:55 am) je napisao/la:
A živa istina
U humoru je spas, šta'š...
Super ti je ovaj Srećko.
isti ja