Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google
Dobro jutro...;-)
5 posters
Stranica 1 / 1.
Dobro jutro...;-)
...dobro jutro,svim članovima,portala proglas
kavica,za sve...
mislim,to je za pučanstvo...hehehe..
...a stell69..i ja ćemo onako,zajedno...sami,uz malo lipog razgovora!
...
popit,pa možda nm bude i lijepo...
..mojoj simpa,cujici.....i jedan struča...
kavica,za sve...
...
despot- Broj postova : 58
Re: Dobro jutro...;-)
Hvala,baš mi treba jednadespot je napisao/la:...dobro jutro,svim članovima,portala proglas
kavica,za sve...
...
Tomislav- Broj postova : 235
..svaka čast,i hvala
Admine,zahvljujem,pa je sve na mjestu...pozdrav!Admin je napisao/la:jesu slike ovih kava od hrvatskog prvaka u kuhanju kave?
despot- Broj postova : 58
despot je napisao/la:Admine,zahvljujem,pa je sve na mjestu...pozdrav!Admin je napisao/la:jesu slike ovih kava od hrvatskog prvaka u kuhanju kave?
ma nema brige, nije me bilo tjedan dana na forumu jer sam imao totalnu ludnicu i nisam jednostavno imao vremena ali sad ću imat vremena jedno duže vrijeme.
i ja. evo odlučila sam to vrijeme iskoristiti izvan ludnice te sam shvatila kaj je vess htjela reći kad je rekla da je ludnica svuda oko nas.Admin je napisao/la:despot je napisao/la:Admine,zahvljujem,pa je sve na mjestu...pozdrav!Admin je napisao/la:jesu slike ovih kava od hrvatskog prvaka u kuhanju kave?
ma nema brige, nije me bilo tjedan dana na forumu jer sam imao totalnu ludnicu i nisam jednostavno imao vremena ali sad ću imat vremena jedno duže vrijeme.
dobro jutro i nepada mi na pamet ona vaša iskrica jer jutros mi prijatelj reko što je to. ma samo mi fali još jedan konj. pa dragi moji kad se ja pojavim ovako putena debeljuškasta i obla u reali nema toga koji me nebi vodio doma.
nego iskricu ja imam svaki dan u svakom pogledu. nego htjela sam se susresti sa nekim iz virtuale da vidim da li su te iste osobe isto tako zanimljive u reali kao u virtuali. ono kao neki test šta je to mene tako fasciniralo i zakaj sam se zaljubila u to nešto.
no kad god sam pokušala spoj nije uspio. prvo vess pa kolibri pa opet vess pa onaj u kojeg sam se zaljubila u reali. definitivno sam sa ovim jutrom shvatila da meni to ni netreba jer je meni svako jutro u reali dobro jutro. evo opet su me zacoprali sa željom da mi sjekira padne u med jer meni je sjekira u medu od samog rođenja no ja tako slijepa da to nisam vidjela.
honest.https://www.youtube.com/watch?v=VgFQZ3VEyVs
lavica- Broj postova : 203
a bad luck lavica. što se tiče virtualnog upoznavanja nemam iskustva s time tako da mi je teško reći.
nego htjela sam se susresti sa nekim iz virtuale da vidim da li su te iste osobe isto tako zanimljive u reali kao u virtuali. ono kao neki test šta je to mene tako fasciniralo i zakaj sam se zaljubila u to nešto.
A draga moja ti se čudiš kaj ti muž zaključa komp a stalno se zaljubljuješ u nickove, pa kaj je tebi?Ja osobno nikog ne poznam iz virtualnog života ali mi je pričala jedna osoba da je to sve laž kad upoznaš u reali, a to ti je zato kaj nekima ko meni npr. ovo služi za opuštanje.Eto pitaj vess koliko se puta razočarala s ljudima koje je zbog virtuale upoznala pa se opekla,jadna vess imala je priliku upoznati i enky i kaj je od nje dobila znaš i sama.
Zato uživaj u virtuali i opusti se a mućni glavom u reali.
sirena- Broj postova : 248
mućkam u reali već mnogo godina pa se opekla,,,tak da mi nije ni palona pamet da mućkam u virtuali...evo ti ipak minusić
lavica- Broj postova : 203
Similar topics
» PJESME ZA DUŠU
» Statistika foruma do sada!
» blagi uvod u linux
» ONO LIJEPO U SVAKOJ RELIGIJI JE ONO DOBRO
» Statistika foruma do sada!
» blagi uvod u linux
» ONO LIJEPO U SVAKOJ RELIGIJI JE ONO DOBRO
Stranica 1 / 1.