Prvi Necenzurirani Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Google
Prilagođeno pretraživanje
Latest topics
» sex preko foruma
online zarada I_icon_minitimesub ruj 07, 2013 4:04 pm by WAKA_WAKA

» Admin je PIČKICA!!!
online zarada I_icon_minitimesub ruj 07, 2013 4:03 pm by WAKA_WAKA

» Da li ste zaljubljeni?
online zarada I_icon_minitimesub ruj 07, 2013 4:00 pm by WAKA_WAKA

» PJESME ZA DUŠU
online zarada I_icon_minitimeuto lis 16, 2012 8:27 pm by despot

» Statistika foruma do sada!
online zarada I_icon_minitimepet oľu 02, 2012 9:08 pm by silver fox

» Koju životinju imate?
online zarada I_icon_minitimesub pro 31, 2011 7:09 am by Admin

» Incest
online zarada I_icon_minitimečet pro 29, 2011 4:39 pm by Admin

» Nova Hrvatska vlada
online zarada I_icon_minitimečet pro 29, 2011 12:05 am by Admin

» Vaši pogledi na religiju?
online zarada I_icon_minitimesri pro 28, 2011 10:20 pm by Admin

Adds by Google
Adds by Google
Adds by Google

online zarada

4 posters

Go down

online zarada Empty online zarada

Postaj  Vempar čet kol 12, 2010 9:43 am

Danas skoro svi pokusavaju ili ih zanima kako online zaradit. Ja sam pocetnik koji ni centa nije zaradio, ali bi probao preko Google oglasa (AdSense) pa me zanima jeli nekome uspijelo na ovaj nacin:

1. Znaci napravis blog, registriras se za Google oglase
2. Google te odobri i dajeti code za oglase
3. Preko raznih programa mjenjas svoju IP adresu i klikas na oglase i pare stizu

Taj nacin mi izgleda full jednostavan da bi uspio, zato pitan jeli ga neko probao?

Vempar

Broj postova : 1

[Vrh] Go down

online zarada Empty Re: online zarada

Postaj  peep čet kol 12, 2010 10:18 am

cijena svakog klika ti nije jednaka. mislim da je za keyword "forex" onda kad sam ja to gledao jedan klik bio plaćan oko 5 dolara. napalio se ja na brzu i veliku zaradu, napravio sajt sa temom forexa, na engleskom. stavio mnoštvo texta i keywordsa o forexu i čekao da vidim kako će me google indexirat.

znao sam da u prvih par mjeseci ne može bit ništa, pa čak ni prvih 6 mjeseci. ali nakon toga trebalo je nešto biti, a nakon godine dana google me morao indexirati. a nije. nije čak niti skoro cijelu drugu godinu, a kad je napokon to učinio bio sam na stotoj strani i to samo za neke nezanimljive keywordse.

nisam zaradio ni centa i onda nakon par godina ugasio sajt. tek sam mnogo poslije saznao koju sam gresku uradio, ali to necu podijeliti sa vama.

ne zaboravi - ako klikas sam moras to vrlo oprezno raditi. njima nije potrebno da ti dokažu krivicu - dovoljno je da posumnjaju i iskljucuju te.

peep

Broj postova : 71

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet kol 12, 2010 10:34 am

peep je napisao/la:cijena svakog klika ti nije jednaka. mislim da je za keyword "forex" onda kad sam ja to gledao jedan klik bio plaćan oko 5 dolara. napalio se ja na brzu i veliku zaradu, napravio sajt sa temom forexa, na engleskom. stavio mnoštvo texta i keywordsa o forexu i čekao da vidim kako će me google indexirat.

znao sam da u prvih par mjeseci ne može bit ništa, pa čak ni prvih 6 mjeseci. ali nakon toga trebalo je nešto biti, a nakon godine dana google me morao indexirati. a nije. nije čak niti skoro cijelu drugu godinu, a kad je napokon to učinio bio sam na stotoj strani i to samo za neke nezanimljive keywordse.

nisam zaradio ni centa i onda nakon par godina ugasio sajt. tek sam mnogo poslije saznao koju sam gresku uradio, ali to necu podijeliti sa vama.

ne zaboravi - ako klikas sam moras to vrlo oprezno raditi. njima nije potrebno da ti dokažu krivicu - dovoljno je da posumnjaju i iskljucuju te.

recimo ja na ovom forumu za početak na moje iznenađenje solidno zarađujem sa oko 700-1000 posjeta na dan. recimo za jedan klik sam znao dobiti 1 cent ali i 35 centi. zarada ovisi o kombinaciji omera broja pregledanih stranica i klikova i o onom drugom što si ti rekao. nesmije se ni u kom slučaju klikati sa istog kompjutera jer google roboti su jači od tebe. isto tako ako ti netko oće napakosttiti pa ti klikne 100 puta u je3dnom danu to moraš prijaviti googleu. ako imaš jako puno klikova ti zli ti nemogu ništa jer onu lako utvrde po prijašnjoj statistici da to nije moja krivnja. adsense se ne isplati za blogove jer je premala posjećenost i nema puno sadržaja. ali na ovom forumu meni se isplati.

Admin
Admin

Broj postova : 1818

https://prvinecenzurirani.forumhr.com

[Vrh] Go down

Postaj  sule pet kol 20, 2010 9:52 pm

Admin je napisao/la:
peep je napisao/la:cijena svakog klika ti nije jednaka. mislim da je za keyword "forex" onda kad sam ja to gledao jedan klik bio plaćan oko 5 dolara. napalio se ja na brzu i veliku zaradu, napravio sajt sa temom forexa, na engleskom. stavio mnoštvo texta i keywordsa o forexu i čekao da vidim kako će me google indexirat.

recimo ja na ovom forumu za početak na moje iznenađenje solidno zarađujem sa oko 700-1000 posjeta na dan. recimo za jedan klik sam znao dobiti 1 cent ali i 35 centi. zarada ovisi o kombinaciji omera broja pregledanih stranica i klikova i o onom drugom što si ti rekao. nesmije se ni u kom slučaju klikati sa istog kompjutera jer google roboti su jači od tebe. isto tako ako ti netko oće napakosttiti pa ti klikne 100 puta u je3dnom danu to moraš prijaviti googleu. ako imaš jako puno klikova ti zli ti nemogu ništa jer onu lako utvrde po prijašnjoj statistici da to nije moja krivnja. adsense se ne isplati za blogove jer je premala posjećenost i nema puno sadržaja. ali na ovom forumu meni se isplati.
e baš me to zanima evo ja plačam internet 100 kn flat verzija i u mjesec dana naklikam ohohoh više od 100 kn. po forumima tko plača razliku jer sad većina ima flat
sule
sule

Broj postova : 18

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]